210 68 10 300   24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online

φυλαξη βλαστοκυττάρων και ιστου ομφαλιου λωρου

Κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρων από Οπ.Α και ιστού ομφάλιου λώρου

Προσφορά μαζί των δύο υπηρεσιών φύλαξης της OMNIGEN

Λειτουργήστε με προνοητικότητα και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα αποθήκευσης των βλαστικών κυττάρων από Οπ.Α και ιστού ομφάλιου λώρου του παιδιού σας στην Omnigen εύκολα και με ασφάλεια .

Το Omni-Plus είναι ένα πακέτο, για μεγαλύτερη εξασφάλιση, που περιλαμβάνει και τις δύο βασικές υπηρεσίες της Oμnigen:

  • Omni-Blood: Κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρων από Οπ.Α και ιστού ομφάλιου λώρου. Ενημερωθείτε για το Omni-Blood εδώ
  • Omni-Cord: Κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρων από ιστό ομφάλιου λώρου. Ενημερωθείτε για το Omni-Cord εδώ

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή απλά καλώντας μας στο 210 6810300

 

Αποποίηση ευθύνης: Η Omnigen καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσφέροντας στον άνθρωπο τα πραγματικά οφέλη της επιστήμης, επιδιώκοντας συνεχώς τη διαρκή εξέλιξη. Δραστηριοποιούμενη στο χώρο της κρυοσυντήρησης βλαστοκυττάρων, των κυτταρικών θεραπειών και της αναγεννητικής ιατρικής, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνει ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες τόσο στο διαδικτυακό της τόπο όσο και σε έντυπο υλικό. Ωστόσο η Omnigen δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, ούτε δίνει οποιαδήποτε υπόσχεση αναφορικά με το αποτέλεσμα των κυτταρικών θεραπειών, τη χρησιμότητά τους, τις πιθανές ευεργετικές επιδράσεις τους, καθώς και την καταλληλότητά τους να θεραπεύσουν την οποιαδήποτε πάθηση. Το ενημερωτικό υλικό της Omnigen και οι πληροφορίες που αυτή παρέχει δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο ιατρικής καθοδήγησης, συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας οποιασδήποτε πάθησης ή διαταραχής. Ο χρήστης οποιωνδήποτε θεραπειών αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που πιθανόν να προκύψει από την συμμετοχή του σε αυτές. Η Omnigen δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκαλείται ως άμεσο ή έμμεσο αποτέλεσμα της χρήσης ή κακής χρήσης των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα ή μέσω των πληροφοριών που προσφέρονται εδώ.

error: Content is protected !!
Share This